MPLANT

DÍSZFAISKOLA

 

 

 

Szaporítóanyag értékesítésünk


 

Díszfaiskolánk nagykereskedésként működik, kertészeti tevékenységi körrel rendelkező cégeket, őstermelőket szolgálunk ki. Minimális vásárlás kertészetünkben 280 db növény.

 

 

MEGRENDELŐLAP ALAPJÁN

 

Palántáinkat megrendelhetik aktuális árjegyzékünk vagy letölthető megrendelőlapunk alapján, mely tartalmazza a szállítható, vagy közeljövőben elkészülő szaporítóanyagainkat. Rendelését begépelheti excel formátumú megrendelőlapunkba, legépelheti e-mailben, vagy ha kényelmesebb lediktálhatja telefonon is.

 

Megrendelt növényeinek utánanézünk, és minden esetben e-mailben visszaigazolást küldünk (szezontól függően 1-6 munkanapon belül). A visszaigazolásban jelezzük, ha valamelyik növény elfogyott. A szaporítóanyagokat ezek után félretesszük Önnek, és előre egyeztetett időpontra szállításra összekészítjük. Fizetni a növények átvételekor kell.

 

A cserepes szaporítóanyagokat fajtánként felcímkézzük, a sejttálcás növényeket leellenőrizzük. A tervezett szállítást mindenképpen kérjük 2-3 munkanappal előtte, telefonon vagy e-mailben előre jelezni.

 

 

 

 

SZEMÉLYESEN ÖSSZEVÁLOGATVA

 

Cserepes szaporítóanyagainkat személyesen,  előrendelés nélkül, akár önkiszolgáló módon is összeválogathatják szabad készletünkből telephelyünkön. A keresgélésben is szívesen segítünk.

 

Sejttálcás növények vásárlása esetén viszont mindenképpen ajánljuk az előzetes megrendelést,  a tálcás növények leellenőrzése, hiányos tálcák kijavítása hosszabb időt is igénybe vehet.

 

 

 

 

ELŐRENDELÉS ALAPJÁN (ÉVELŐ ÉS DÍSZFŰ PALÁNTÁK)

 

Amennyiben sejttálcás évelő és díszfű szaporítóanyagainkból szeretne vásárolni, mindenképpen ajánljuk még a szezon előtt január, februárban külön megrendelőlapunkból megrendelni. Szabad készleten csak a gyakrabban, nagyobb mennyiségben keresett évelőket, díszfüveket szoktuk tartani. Technológiai okokból év közben már csak néhány fajból tudunk szaporítani.

 

 

 

 

UTÁNVÉTES POSTAI SZÁLLÍTÁS

 

Egyes erősen begyökeresedett, nem törékeny sejttálcás szaporítóanyagainkat, akár postai utánvéttel is el tudjuk küldeni. A növényeket sejttálcából kiszedve, gondosan nejlonzsákba csomagolva tudjuk postázni. Egy postacsomagba kb. 6-7 kiszedett sejttálcányi palánta fér. Szállítási idő 1 munkanap.

Bővebb információt csomagküldésről, aktuális postai díjszabásról telefonon vagy e-mailben tudunk nyújtani.

 

 

 

 

CSOMAGOLÁS

Sejttálcás növények esetén a sejttálcát természetesen a növényekhez adjuk, ez benne van az árban. A sejttálcákat önmagukban egymásra pakolni nem lehet, szállításukhoz a 10-15 cm magas műanyag rekeszeket ajánljuk. Ládákat korlátozott mennyiségben térítés ellenében tudunk adni. A tőlünk elvitt ládákat visszaváltjuk. (Holland fekete ládák 1000-1200 Ft/db)